Lämminhenkistä ja ammattitaitoista palvelua 20 vuoden kokemuksella jo vuodesta 1998 alkaen

Kotipalvelu

Yksityiset palvelut luotettavalta yritykseltä

Kotipalvelu Verenpisara on varkautelainen aidosti paikallinen ja itsenäinen yritys, joka palvelee Varkaudessa, Leppävirralla ja Joroisissa. Olemme toimineet Varkauden talousalueella jo vuodesta 1998 lähtien. Aluksi toimimme usean vuoden ajan yrittäjäpohjaisesti, ja asiakaskunnan lisääntyessä myös työntekijöiden määrää on lisätty tarpeen mukaan.

Tarjoamme hoiva- ja huolenpitopalveluita, omaishoitajan palveluita, aktiivisen arjen palveluita, kotisairaanhoitopalveluita, arvonlisäverottomia tukipalveluita sekä astianvuokraus- ja siivouspalveluita kaikille niitä tarvitseville. Lue lisää!

Tarjoamme palveluja pitkäaikaisesta, mahdollisesti päivittäisestä tarpeesta tilapäiseen tarpeeseen, kunkin asiakkaan yksilöllisen tilanteen ja tarpeen mukaan. Tarkoituksenamme on edistää asiakkaiden omatoimisuutta ja kuntoutumista sekä auttaa ja tukea heitä selviytymään turvallisesti kotioloissa mahdollisimman pitkään. Tutustu toimintaperiaatteisiimme ja arvoihimme tarkemmin!

Jos tarvitset apua kotisiivouksessa, kotipalveluissa tai kotihoidossa Varkauden, Leppävirran tai Joroisten alueella, soita meille  050 581 2031.

Henkilöstö

  • Tarja Piironen
  • Kirsi Kumlin-Salmi
  • Suvi Lappi
  • Paula Voutilainen
  • Anita Rissanen
  • Vesa Ikonen

Kotipalvelu Verenpisaran yleinen valvonta ja ohjaus kuuluvat Itä-Suomen lääninhallitukselle ja Varkauden kaupungin sosiaalihuollosta vastaavalle toimielimelle tai sen määräämälle viranhaltijalle.

Yritysnimemme tausta

"Verenpisara on perinteinen vanhan ajan kukka, se on taas muodissa ja sitä on mahdollista saada tavallisena verenpisarana ikkunalle, amppeliverenpisarana parvekkeelle ja runkoverenpisarana puutarhaan. Verenpisara tekee kodin viihtyisämmäksi, antaa asukkaille iloa elämään ja kaunistaa kodin ympäristöineen pitkäksi aikaa."

Muistathan, että olet oikeutettu kotitalousvähennykseen

Yksityisasiakkaillamme on mahdollisuus saada palveluistamme 50 % kotitalousvähennystä verotuksessa. Lue lisää Verohallinnon sivuilta!

Hyödynnä palvelusetelit 

Yrityksemme on hyväksytty Varkauden kaupungin sekä Leppävirran ja Joroisten kunnan palvelusetelituottajaksi.

Palveluseteleillä voit hankkia yksityiseltä palveluntarjoajalta niitä hoiva- ja terveyspalveluita, joita kunnan tulee järjestää asukkailleen. Kunta maksaa setelin suuruisen osan palvelusta, ja loput kustannukset jäävät asiakkaan hoidettavaksi.

Hyödynnä sinulle myönnetyt setelit ostaessasi Kotipalvelu Verenpisaran palveluja!