Lämminhenkistä ja ammattitaitoista palvelua 20 vuoden kokemuksella jo vuodesta 1998 alkaen

Kotipalvelu

Satakunnankatu 7, VARKAUS

Kotipalvelu Verenpisara palvelee Keski-Savon talousalueella

Kotipalvelu Verenpisara tarjoaa ammattitaitoista ja lämminhenkistä kotihoitoa, kodinhoitoa sekä kotisairaanhoitoa Keski-Savossa niin yksityisille kuin yritysten tarpeisiin. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella!

Vastaamme kysymyksiinne mielellämme.

Yhteystiedot

Kotipalvelu Verenpisara
Satakunnankatu 7
78300
VARKAUS
Palveluiden tilaus ja muutosasiat 050 581 2031
Laskutusasiat 050 3244 678
kotipalvelu@verenpisara.fi
www.kotipalveluverenpisara.fi

Rekrytointi

Meille on tärkeää asiakaslähtöinen ja luottamuksellinen kotipalvelu ja hoivatyö. Haluamme, että asiakkaat saavat hyvää hoivaa ja palvelua. Etsimme joukkoomme ammattitaitoisia ja asiakasläheisiä, työtä arvostavia lähihoitajia ja siivoustyön osaajia. Koulutus ja kokemus alalta on toivottavaa.

Meillä on mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihin ja tehdä työtä joustavasti oman elämäntilanteen mukaan. Työaika on vaihtelevasti arkisin usein välillä 7–21 ja työskentelemme myös viikonloppuisin. Perehdytämme uudet työntekijät työhön ja maksamme TESin mukaista palkkaa asianmukaisilla lisillä. Voit laittaa meille vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kera.

Kotipalvelu Verenpisara tarjoaa ammattitaitoista ja lämminhenkistä kotihoitoa, kodinhoitoa sekä kotisairaanhoitoa Keski-Savossa niin yksityisten kuin yritysten tarpeisiin. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella!

Kiinnostuitko palveluistamme tai työpaikasta Verenpisarassa? Kysy meiltä lisää lomakkeella.

Kotipalvelu Varkaus - Kotipalvelu Verenpisara