Lämminhenkistä ja ammattitaitoista palvelua 20 vuoden kokemuksella jo vuodesta 1998 alkaen

Kotipalvelu

Palvelut kotiin luotettavasti ja yksilöllisesti

Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme yksilöllistä, välittävää, luotettavaa ja laadukasta palvelua, joka on turvallista ja vaivatonta.

Arvomme ja toimintatapamme

Lähtökohtana on itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen. Tärkeimmät arvomme ovat:

  • Luotettavuus ja ammattitaitoisuus: Annetaan ammattitaitoista palvelua ja noudatetaan ehdotonta vaitiolovelvollisuutta. Jokaiselta työntekijältä tarkistetaan rikosrekisteri.
  • Yksilöllisyys: Asiakkaalla vapaus valita itselle tarpeelliset ja sopivat palvelut. Kohtelemme asiakkaitamme yksilöinä.
  • Asiakaslähtöisyys: Kunnioitus asiakkaita ja heidän itsemääräämisoikeuttaan kohtaan.
  • Joustavuus: Pyrimme työssämme joustamaan tarvittaessa asiakkaan tarpeiden mukaan.
  • Kiireettömyys: Annetaan aikaa riittävästi asiakkaan hyvään palveluun ja kohtaamiseen.
  • Turvallisuus: Huolehditaan asiakkaan fyysisestä, psyykkisestä ja sosiaalisesta turvallisuudesta. Yrityksellä on omavalvontasuunnitelma sekä tapaturma- ja vastuuvakuutukset.

Ota yhteyttä!

Kun etsit luotettavaa ja ammattitaitoista kotihoitopalvelua Varkauden alueella, on Kotipalvelu Verenpisara oikea osoite. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja hinnastoomme, ja ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin, millaista palvelua voisimme teille tarjota!

Laadun tarkkailu

Käytössämme on ITE2-laadunhallintajärjestelmä, omavalvontasuunnitelma, laatukäsikirja ja FastROI HILKKA® -sähköinen asiakastietojärjestelmä.

Tavoitteenamme on olla laadukas kodinhoitoa, vanhustenhoitoa ja lastenhoitoa tarjoava yritys. Palveluprosessi henkilökunnan keskuudessa ei saa katketa vaan sovitut työt tehdään sovitulla tavalla ja sovitussa ajassa.

Pihalla

Vaivattomuus

Olit sitten yritys- tai yksityisasiakas, pyrimme tekemään asioimisen kanssamme ja palveluidemme käytön mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi niin palveluiden tilaamisen, käyttämisen kuin laskutuksenkin osalta.

Annamme asiakkaalle tietoa eri palveluista ja niihin liittyvistä maksuista ja kotitalousvähennysoikeudesta.

Autamme ja neuvomme erilaisten tukien hakemisessa ja lomakkeiden täytössä (esim. eläkeläisten hoitotuet, omaishoidontuki, kotihoidon tuki ja kotitalousvähennys).